Podcastrecensie #19 Dear friend, wolves have always eaten sheep- Francesca Lazzeri

Op vrijdag 13 juli zagen Luc de Groen en Fransien van der Putt de voorstelling Dear friend, wolves have always eaten sheep van Francesca Lazzeri, Frascati Producties en Wild Vlees, in coproductie met Over het IJ festival en theaterfestival Boulevard.

Tijdens het gesprek kan Fransien even niet op de naam van de geluidsontwerper van deze voorstelling komen. Zijn naam is Abel Kroon.

Voor alle artikelen van Fransien op theaterkrant, zie: https://www.theaterkrant.nl/author/19563/

Voor alle artikelen van Fransien op cultureel persbureau, zie: https://cultureelpersbureau.nl/author/fransien/

Voor meer informatie over de makers en de voorstelling, zie: https://www.frascatitheater.nl/content/dear-friend-wolves-have-always-eaten-sheep-20

Voor meer informatie en het hele programma van Over het IJ festival, zie: https://overhetij.nl/programma

2 gedachten over “Podcastrecensie #19 Dear friend, wolves have always eaten sheep- Francesca Lazzeri”

  1. De eerste keer dat ik een aflevering luister over een voorstelling die ik niet gezien heb. (Was uitverkocht) En ook dat is mooi. Luc ga zo door. Misschien dat een podcast alleen wel kan maar dan lange gesprekken met het publiek ipv korte reacties? Ik weet het niet. Maar dit is mooi en hopelijk gaat het nog honderden podcasts door. Francesca sprak ook helder.
    PS. Iedere aflevering krijg ik een heel goed beeld over de voorstelling maar niet over de kwaliteit. En dat vind ik knap.

    1. Leuk om te horen Yorke! Wij hopen er ook nog 100 te maken. En langere gesprekken met het publiek is zeker iets om te proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.